Zimní výprodej na Bonprix.cz

Slevy jsou všude kolem nás. Také stránka Bonprix.cz nabízí své zboží se slevou. Více se o akci dočtete zde: http://www.luxurymag.cz/novinky/10906/slevy-slevy-a-zase-slevy-kde-na-bonprix-cz-prece/
Fotografie: Pixabay.com, Luxurymag.cz 

Lucie Holásková

Komentáře

  1. Od té doby, co nakupuji oblečení už převážně jen přes internetový eshop second hand už mě ani žádná výprodejová akce běžných řetězců nenadchne :-) Často se totiž stává, že "slevy" skutečnou zlevněnou nabídkou ani nejsou, a proto se tomu už vyhýbám ;-) Navíc je fajn pocit, když víte, že kromě odpadu se dá recyklovat i oblečení!

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna mě před týdnem popadla takový nákupní "horečka" a měla jsem hroznou potřebu vyměnit snad polovinu šatníku za nový :-) Našla jsem si tedy na internetových stránkách https://slevovykupon.net/ hned několik slevových kuponů na mé oblíbené e-shopy a objednala převážně letní kousky oblečení :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Už je to tu zase. Doba předvánočních výprodejů, které pravidelně ždímají naše peněženky. No jako nic proti ničemu, ale já jsem proti nim imunní. To by člověku mnohdy nepomohla ani půjčka 20 000 Kč, aby měl na všechny ty dárky, které by chtěl svým příbuzným a milovaným dát. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak samozřejmě když člověk vychytá takový podobný výprodej, tak má velkou radost. Taky občas takhle vybrakuju nějaký e-shop. Naposledy jsem koukala na to, že peněženka wild, na kterou si už delší dobu brousím zuby, je za podezřele dobrou cenu. Tak si myslím, že na ten e-shop taky zavítám a nakoupím si tam pár kousků. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zimní výprodeje jsou vždycky fajn. Já si teď koupila super a vlastně i docela hot spodní prádlo. Tak ještě docela váhám, zda ho nosit jako na běžné chození, nebo si ho nechám jen do ložnice třeba pro manžela nebo pro nějaké super vášnivé momenty. Máme s partnerem teď pětileté výročí, respektive teď v říjnu, tak třeba bude ta pravá příležitost se s ním pochlubit. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky

Dvojnásobná šance na Českou Miss z Břeclavi!

Když k vám přiletí dva andělé! ♡